Sheraton Tirana Hotel

4.3 (65 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Bar Infinity
Bar Infinity Terrace
Bar Infinity
Bar Infinity Terrace

Bar Infinity

Elegant, origjinal dhe me sherbim te dedikuar ndaj klientit Bar Infinity eshte vendi perfekt per te lene oraret e takimit qe nga marreveshjet e biznesit e deri per kalimin e oreve te lira te pasdites me miq te ndryshem. Ne jemi duke hapur tapat e shisheve pergjate Ores se Shoqerise cdo te Marte, te Enjte dhe te Premte ne Bar Infiniti, per te krahasuar vererat me fame boterore. Provoni dy gota vererash te ndryshme per vetem 500 Leke.

ORARI I SHERBIMIT

8:00 pd - 12:00 md

KUZHINA

Kokteils & tarifa te lira

KODI I VESHJES

Spontan