Sheraton Tirana Hotel

4.3 (66 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Nën dritën e hënës në Metropolitan restorant

BARBECUE

Shijoni përvojën e një darkimi të mrekullueshëm nën freskinë e ajrit të pastër në tarracën e restorantit Metropolitan këtë sezon vere.

Provoni kombinimet e parezistueshme ose ndërtoni sipas shijes pjatën tuaj duke përzgjedhur nga brinjët e viçit, filetot e viçit, shishqebapët e pulës, karkalecët e egër të detit, filetot e peshkut deri te asortimentet e tjera të shumëllojshme.

Tarraca relaksuese e Metropolitanit është vendi i përsosur ku mund të shuani etjen nën ritualet e pjekjes.

Le të shijojmë sëbashku prodhimet e freskëta të stinës nën shoqërinë e verërave të përzgjedhura të botës, varieteteve të birrave si dhe pijeve freskuese.

Nga e Enjtja deri në të Premten.

Nga ora 19:30 e në vazhdim.

MUZIKË " LIVE"

Çdo të Enjte

Për rezervime lutemi të na kontaktoni në:

Sheraton Tirana Hotel - Tarraca e Metropolitanit
T: +355 42274707 ext. 8383
F: + 355 42274711
E: sales.tirana@sheraton.com