Sheraton Tirana Hotel

4.3 (65 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Çfarë është

Ambienti i Klubit Sheraton?

Ambienti i Klubit të Sheraton ju ofron mundësinë të ndërlidheni në një nivel tjetër, një hapësirë ekskluzive për mbledhje dhe takime ose një ambient i qetë shlodhje dhe meditimi.

Ejani në Ambientin e Sheraton Klub, pozicionuar në katin e 5-të dhe që vështron mbi Sheshin "Italia", çdo ditë prej orës 7:00 pd deri 11:00 md dhe shijoni më të mirën e më të mirave!

Club Lounge at Sheraton Tirana Hotel

7.00 am deri 10.30 am

Shijoni mëngjesin e pasur me një shumëllojshmëri lëngjesh të freskëta, ëmbëlsirash të përzgjedhura, shije të ftohta, drithëra të ndryshme, kafe, çaj, dhe fruta të freskëta.

11:00 am deri 6:00 pm

Bëj një pushim dhe shijo ushqime të shpejta të ëmbla apo të kripura dhe fruta të freskëta, kafe, çaj dhe pije jo-alkoolike.

6:00 pm deri 8:00 pm

Shijo menunë e pasdites që ndryshon çdo ditë hors d'oeuvres  me pjata të ngrohta e të ftohta shoqëruar me verë të përzgjedhur dhe pije joalkoolike.

8:00 pm deri 11:00 pm

Përmbyllni ditën tuaj me ushqime të shpejta të përzgjedhura, të ëmbla dhe të kripura, fruta të freskëta, kafe, çaj dhe pije joalkoolike.

Keni punë për të bërë? Një fotokopje, faks, printer dhe mjete zyre falas janë aty gati për ju.