Sheraton Tirana Hotel

4.3 (66 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Restorant Metropolitan

Zgjidhni dhe provoni gatime te mrekullueshme te perzgjedhura me kujdes dhe delikatese nga shefi yne I kuzhines Z. Damir Pejcinovic.
Gjithcka sherbehet ne ambientin e brendshem modern si edhe ne tarracen me ajer te fresket ne menyre profesionale, me standarte te larta te fushes se hotelerise, miqesore dhe te rehatshme te cilat e bejne kete restorant nje vend terheqes.

 

metropolitan restaurant
breakfast set-up at metropolitan restaurant
metropolitan restaurant terrace

Restorant Metropolitan ka fituar cmime te ndryshme ne rang nderkombetar si "Restoranti me sherbimin dhe ushqimin me te mire" per 2010 dhe nje vit me pas fiton Medaljen a Arte me specialitetet e ushqimit pikant, ndjekur nga Medalja e Bronxte mbi pergatitjen e specialiteteve te guzhines moderne si dhe Cmimit te Arte mbi pergatitjen e pastave e gatimeve te pules.


Orari i sherbimit

Cdo dite 6:30 md - 11:00 pd

Kuzhina

Mediterran & Nderkombetar

Kodi i veshjes

Spontan