Sheraton Tirana Hotel

4.3 (65 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Dhomat dhe suitat për mysafirët

Shiko:
Filtrat e aplikuar:
Pastro të gjitha
Deluxe Room

Deluxe Room

Pushoni ne nje prej dhomave ftuese te hotelit te tipit deluxe. Seicila prej tyre eshte e zbukuruar deri ne imtesi ne stil bashkekohor, dysheme druri dhe banjo mermeri.

Prenotoni qendrimin tuaj dhe shijoni:

 • Pajisje Deluxe
 • Kategoria krevat Mbreteror
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 32 m2

Nga EUR 105

Junior Suite

Junior Suite

Apartamenti Xhunior eshte elegante dhe bashkekohore, e cila eshte e perbere nga nje dhome gjumi, ndenje me vende per tu ulur si dhe nje banjo me hapesire, me kabine dushi me vete. Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
Shiko më shumë
 • Minibar
 • Telefon
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 50 m2

Nga EUR 180

Hospitality Suite

Hospitality Suite

Modern dhe me hapesire, Suita Mikpritese eshte kombinimi I rehatise dhe stilit. Ajo eshte e perbere nga nje dhome gjumi, dhome e madhe ndenje e pajisur me kuzhine gatimi me mikrovale dhe frigorifer, kabine dushi te ndare dhe vaske – ideale per qendrime te gjata.

 • Dhome ndenje me hapesire
 • Kuzhine me pajisje gatimi
 • Dhomë familjare
Shiko më shumë
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 50 m2

Nga EUR 210

Executive Suite

Executive Suite

Suita me hapesire Ekzekutive permban nje dhome gjumi, nje dhome te madhe ndenje ku perfshihet edhe nje ambient pune si dhe dy tualete te ndara nga njera tjetra. Me pamje nga Parku Kombetar, ju do keni kenaqesine te shikoni pamje te gjelberuara te cilat ju shlodhin dhe ju falin rehati ne dhome. 

 • Dhome ndenje me hapesire
 • Dy tualete te ndara, nje kryesore dhe tjetri per miqte tuaj
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme
Shiko më shumë
 • Dhomë familjare
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 70 m2

Nga EUR 230

Deluxe Klub Dhome

Deluxe Klub Dhome

Pushoni ne nje prej 95 dhomave ftuese te hotelit te tipit deluxe. Seicila prej tyre eshte e zbukuruar deri ne imtesi ne stil bashkekohor, dysheme druri dhe banjo mermeri. Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 

 • Perdorim i ambientit Klub
 • Kasafortë në dhomë
 • Flat Screen Television
Shiko më shumë
 • Ajër i kondicionuar
 • Minibar
 • Telefon
 • Qasje në lounge
 • Internet Wi-Fi falas
 • Kategori me e larte sherbimesh
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 32 m2

Nga EUR 160

Junior Suite Club Floor

Junior Suite Club Floor

Apartamenti Xhunior eshte elegante dhe bashkekohore, e cila eshte e perbere nga nje dhome gjumi, ndenje me vende per tu ulur si dhe nje banjo me hapesire, me kabine dushi me vete. Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 

 • Perdorim i ambientit Klub
 • WiFi
 • Qasje në lounge
Shiko më shumë
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar
 • Internet Wi-Fi falas
 • Kategori me e larte sherbimesh
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 50 m2

Nga EUR 245

Hospitality Suite Club Floor

Hospitality Suite Club Floor

Modern dhe me hapesire, Suita Mikpritese eshte kombinimi I rehatise dhe stilit. Ajo eshte e perbere nga nje dhome gjumi, dhome e madhe ndenje e pajisur me kuzhine gatimi me mikrovale dhe frigorifer, kabine dushi te ndare dhe vaske – ideale per qendrime te gjata.  Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 

 • Perdorim i ambientit Klub
 • Kuzhine me pajisje gatimi
 • Qasje në lounge
Shiko më shumë
 • Dhomë familjare
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar
 • Internet Wi-Fi falas
 • Kategori me e larte sherbimesh
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 50 m2

Nga EUR 265

Executive Suite Club Floor

Executive Suite Club Floor

Suita me hapesire Ekzekutive permban nje dhome gjumi, nje dhome te madhe ndenje ku perfshihet edhe nje ambient pune si dhe dy tualete te ndara nga njera tjetra. Me pamje nga Parku Kombetar, ju do keni kenaqesine te shikoni pamje te gjelberuara te cilat ju shlodhin dhe ju falin rehati ne dhome. Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 • Perdorim i ambientit Klub
 • Dhome ndenje me hapesire
 • Dy tualete te ndara, nje kryesore dhe tjetri per miqte tuaj
Shiko më shumë
 • WiFi
 • Qasje në lounge
 • Dhomë familjare
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar
 • Internet Wi-Fi falas
 • Kategori me e larte sherbimesh
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 70 m2

Nga EUR 285

Presidential Suite

Presidential Suite

Suita Presidenciale eshte suita me impresionuese dhe unike, e vendosur ne katet e siperme te hotelit, me stil te lart dhe veshje dhome modern, ajo te perfshin ne nje atmosphere rehatie. Mobiljet shndritese jane te vendosura pergjate gjithe suites spacioze, e cila perfshin dhomen e gjumit, dhomen e ngrenies, dhome ndenje ten dare si dhe dy tualete me kabina dushi te ndara dhe Jacuzzi, kuzhine te bollshme dhe ballkon te lulezuar. Perfitoni nga perdorimi i ambientit privat Klub, ku ju mund te shijoni mengjesin, ushqime te shpejta dhe pije pergjate gjithe dites.

 • Perdorim i ambientit Klub
 • WiFi
 • Qasje në lounge
Shiko më shumë
 • Dhomë familjare
 • Ajër i kondicionuar
 • Flat Screen Television
 • Kasafortë në dhomë
 • Minibar
 • Internet Wi-Fi falas
 • Akses falas ne palester 24/7 ne pishinen e brendshme dhe te jashtme

Maksimumi i të rriturve/fëmijëve
Te rritur 3
Femije 0
Te rritur 2
Femije 1
Te rritur 2
Femije 0
Te rritur 1
Femije 2
Kapaciteti 3 persona 3 Guests

Madhësia e dhomës: 275 m2

Nga EUR 2000

Filtrat

Çmimi
105 EUR
2000 EUR
Llojet e dhomave
Kapaciteti persona
Komoditetet