View Information
 

Social Hour

by Sheraton

Programi I firmes i Sheraton u zhvilluar nga ekspertet e vererave me te mira  sebashku me specilistet global te brandit per ushqimin dhe pijet, i ofrojne klientit nje menu me vererat premium ne aktivitetin javor te shijimit te  veres.

Dizenjuar per te krijuar nje ambient shoqeror ndervreprues mes klientesh, Sheraton Tirana zhvillon aktivitetin e Ores Shoqerore cdo te Marte, Enjte dhe te Premte duke sherbyer dy gota vere nga shishe me marka te ndryshme vererash, te marra nga lista e Vererave premium te Botes nga ora 18:00 per vetem 500 leke per person ne bar Infiniti.