Sheraton Tirana Hotel

4.3 (65 komente)

Sheshi Italia, Tirana, Albania   •  Koha:    •   Ora lokale:     •  Telefoni: (355) (4) 2274707  

4.3

Atraksionet perreth

Sheraton Tiarana Hotel, i konceptuar me nje dizenjim bashkekohor dhe modern, ploteson nevojat e cdo biznesmeni, duke mbajtur pozicionin e liderit ne hotelerine shqiptare. Ata qe udhetojne per biznes nuk duhet te kene asnje dyshim ne lidhje me vendin ku do te qendrojne ne Tirane.

Kompleksi yne, nen marken Sheraton, eshte i ri dhe i vetmi hotel me 5 yje ne kryeqytet si dhe eshte zgjedhja e pakrahasueshme per biznesmenet nderkombetar dhe organizuesve te eventeve, mbledhjeve te suksesshme te biznesit.

Pamja paronamike e Parkut Kombetar te Tiranes si dhe kontakti i menjehershem me qytetin ju jep mundesine per nje shetitje te shkurter deri te Pallati Presidencial, godina e Kryeministrise, Muzeu Arkeologjik, Galeria e Arteve si edhe shume ambasadave te huaja ne qytet.

Tirana view Sheraton Tirana Hotel

Sheraton Tirana Hotel, ndodhet vetem 5 minuta larg sheshit kryesor Skenderbej, bashkise se Tiranes dhe Pallatit te Kultures, Teatrit Operas dhe Baletit si edhe Muzeu Historik Kombetar. Ky pozicion I favorshem, ju ndihmon te shpenzoni me pak kohe ne trafik dhe te kaloni me shume ore duke shijuar qytetin.

Nese gjendeni ne Tirane per te vizituar qyteitn, shijuar nje shfaqje apo vrapuar pas dyqaneve te modes dhe qendrave te medha tregtare ju keni mundesine t'i vizitoni te gjitha keto ne nje kohe shume te shkruter pasi gjithcka gjendet vec pak hapa me tutje.

Ne ju mirepresim perzemersisht ne Sheraton Tirana Hotel.